Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

41 prosent av Clas Ohlsons omsetning skjer nĂ¥ i Norge

41 prosent av Clas Ohlsons omsetning skjer nĂ¥ i Norge
Geir Hoff fra Clas Ohlson
Foto: Bjørn Skomakerstuen
Netthandel

Hele 41 prosent av salget i den svenske kjeden gĂ¥r nĂ¥ via deres norske butikker. - Vi ser svært lyst pĂ¥ fremtiden, sier kjededirektør Geir Hoff.

ANNONSE

De siste 9 mĂ¥nedene har Clas Ohlson Norge levert en omsetning pĂ¥ 2,881 milliarder svenske kroner, opp 4% i lokal valuta, fremkommer det av en pressemelding i forbindelse med offentliggjøringen av nye kvartalstall.

Norge stĂ¥r nĂ¥ for 41% av konsernets totale omsetning og bidrar godt til konsernets gode utvikling. Administrerende direktør for Clas Ohlson Norge Geir Hoff er fornøyd med situasjonen.

- VĂ¥re butikker har levert jevne og gode resultater i hele perioden, med en sterk julehandel som høydepunkt. Vi har Ă¥pnet flere butikker den siste tiden og vi utvikler hele tiden vĂ¥rt butikkonsept. Neste uke Ă¥pner vĂ¥r første Compact Store i Lillestrøm, som er en viktig omnikanalsatsning. Med dette butikkformatet Ă¥pner det seg spennende vekstmuligheter. Vi ser svært lyst pĂ¥ fremtiden.

Clas Ohlson-konsernet fremlegger et bedre resultat enn i samme periode i fjor, tross negative effekter fra valutasikringer i den norske kronen. Med stor andel av omsetningen i Norge, er en sterk norsk krone positivt for Clas Ohlson. Totalt omsatte selskapet i forrige kvartal for 2,695 milliarder svenske kroner

I 2015 ble Clas Ohlson Norge etterlignet av norske skattemyndigheter og avkrevet en tilleggsskatt for perioden 2008-2010 pĂ¥ 49 millioner norske kroner. I januar 2017 besluttet norske skattemyndigheter Ă¥ frafalle kravet etter en ny vurdering av saken, samt samtaler med svenske skattemyndigheter.

 

Del artikkel: