Kalender: Konferanser og seminarer for deg som jobber med retail

Konferanser og seminarer gir både kunnskap og nye bekjentskap. Se hva som skjer i tiden fremover.

I denne oversikten presenterer vi arrangementer relatert til fremtidens handel. Noen av arrangemententene er i vår egen regi, men vi lister også opp arrangementer der våre partnere står som hovedarrangør og andre større arrangementer.

22.mars: Oslo Business Forum

OBS fyller Oslo Kongressenter med folk med interesse for teknologi og ledelse. Ikke direkte netthandel i fokus, men mye vil likevel kanskje fatte din interesse. Se hele programmet.

6.april: Vårsamlingen hos Virke E-Handel

Virke e-Handel samler netthandelens små og store aktører. Den årlige Vårsamlingen blir av deltakerne omtalt som ”årets hyggeligste og mest nyttige arrangement”. Se hele programmet.

27.april: Gulltaggen

Ikke direkte relatert til netthandel, men populær konferanse med mye fokus på digitalisering og kjente foredragsholdere. Les mer om Gulltaggen.

27.april: The Future of Business

I likhet med Gulltaggen (som arrangeres samme dag, se punktet over) fokuserer The Future of Business på digitalisering. Også et par store nettbutikker blir å finne på scenen. Les mer om The Future of Business.

4. til 6.april: Frokostseminar om automatisering på lageret

I Kristiansand (4. april), Bergen (5. april) og Oslo (6. april) blir det frokostseminar hos ITO. Norsk Forening for Automatisering (NFA), Kuka Robotics og Orkla Foods vil være blant gjesteforeleserne, i tillegg til spesialister fra ITO. Meld deg på frokostseminaret om automatisering.

4.mai: Den store Retaildagen

Den Store Retaildagen består av en fagkonferanse på dagtid og en prisutdeling (Retailprisen) på kveldstid. Dette er et samarbeid mellom ANFO, Kreativt Forum og Retail Energy. Les mer om Den store Retaildagen.

4.mai: NDC17

NDC17 er en av årets viktigste dager for alle som driver med logistikk og distribusjon, med presentasjoner fra Komplett, Dachser m.fl. Arrangøren forventer mer enn 1000 deltakere og 50 utstillere. Det vil være gratis måltider hele dagen, og det er helt gratis å delta på konferansen. Registrer deg på ndc17.com.

30.mai: NXT – The Transformation of Retail

NXT var i 2016 en av Norges største netthandelskonferanser. NXT arrangeres av Netthandel.no på Oslo Kongressenter. Egne fagsesjoner innen B2B, B2C, omnichannel, merkevarebygging, logistikk, betaling, markedsplasser og butikkteknologi. Avsluttes med stor prisutdeling som inkluderer den populære prisen Folkets Nettfavoritt. Les mer om NXT.

21.september: Load

Brings store netthandelskonferanse med foredrag, prisutdeling og middag. Arrangeres på Scandic Fornebu. Les mer om Load.