Logistikk

Rajapack
Rajapack lagerfører over 2200 emballasjeprodukter, og leverer til hele landet innen 24/48 timer. De spesialiserer seg på emballasje til netthandelsbedrifter
Minikids og Bilradiospesialisten
Wittusen & Jensen
Wittusen & Jensen satser stort på netthandel og har et bredt sortiment innenfor emballasje. Dette inkluderer esker i alle størrelser, bobleplast, tape, papphylser og alt annet du trenger for å frakte varene trygt frem til kundene.
http://wj.no
sondre@wj.no
Komplett Group
Nett-Lager
Nett-Lager skal gjøre lager og logistikk enkelt, og kostnadene forutsigbare for kundene.
kjetil@nett-lager.no
Relex Solutions
Fra presise prognostiseringer og rå kampanjeløsninger til avanserte sortiment- og spaceoptimaliseringer – vi hjelper deg å treffe bedre, selge mer og kutte kostnader.
info@relexsolutions.com
Driw
Få full kontroll på varestrømmen med Driw. Leverer blant annet ERP-system, WMS-system og transportsystem.
post@driw.no
Position Väst
Position Väst hjelper ditt selskap å finne et sted du kan etablere din bedrift for videre vekst i Sverige i en av de 17 svenske kommunene mellom Oslo og Göteborg.
erik.wallin@positionvast.se
Varner Retail, Drytech, Vida, Derome og Willab Garden
Posten Norge (Bring)
Med 370 års erfaring vet Bring hvordan millioner av pakker og brev skal komme trygt frem til sine kunder. De har løsninger for både store og små nettbutikker og retailere, i Norge og i Norden.
XXL, Elkjøp, Hifiklubben, Douglas og Brandsdal Group (bl.a. Netthandelen og Blivakker.no)
Helthjem
Helthjem vet at rask, fleksibel og komfortabel frakt blir viktigere og deres kundeundersøkelse viser at 43% ville handlet mer på nett ved raskere levering. Derfor satser de på rask levering med ekspressleveringer til 50% av Norges befolkning neste morgen, helgelevering samt valgfrihet til dine kunder.
netthandel@helthjem.no
Let’s Deal, Adams Matkasse, FlinkBisk, Strikkepikene og Bodyshapes
Best Transport
Best Transport tilbyr ekspress- og distribusjonstjenester i Oslo og på Østlandet og har en bilpark på ca 100 biler. De har flere tjenester særlig tilpasset nettbutikker med optimaliserte leveringsvinduer basert på kundens ønsker.
Godtlevert.no, Plantasjen, Oslovedsentral.no, Dyresjappa, Dyrket.no og Solgardlevert.no
Consafe Logistics
Leverer «best of breed» standard, modulær og skalerbar lagerstyrings system som optimaliserer alle prosesser på et lager/distribusjonssenter. Sammen med de ansatte jobber du for at hver enkelt prosess i forsyningskjeden utføres så effektivt og nøyaktig som mulig – basert på realitetene i bedriften.
ali.zeybek@consafelogistics.com
Eksempler på kunder: NetonNet, Enklere Liv, Bergans, Stormberg, Brødrene Dahl, Europris
Swisslog
Swisslog er en totalleverandør av standardiserte og skreddersydde lagersystem for fremtidsrettede distribusjonsanlegg. De tilbyr effektive og helautomatiserte lagerløsninger for håndtering av paller, kartonger og stykkplukk.
Swisslog.com
maiken.kallesen@swisslog.com
Varner, ASKO, Stadium, Brødrene Dahl og Rusta
Element Logic
Element Logic er totalleverandør av løsninger for effektiv lagerlogistikk; fra tradisjonelle reoler, lagerautomater, WMS (lagerstyringsprogram) til automasjonsløsninger som robotlageret AutoStore.
havard.hallas@elementlogic.no
Boozt, Fjellsport, Skitt Fiske, Komplett Group, XXL Sport & Villmark og KitchenTime
Jungheinrich
Jungheinrich er en av verdens største truckprodusenter som også tilbyr komplette løsninger innen lager og logistikk, programvare for lagerstyring (Jungheinrich WMS) , automatiske trucker og lagerinnredninger.
Info: Jungheinrich.no eller systemer@jungheinrich.no
Kransekakebakeren, Furnes Jernstøperi AS, Sport1
Lager & Industrisystemer
Lager & Industrisystemer tilbyr alt fra enkle reoler til helautomatiserte lagre, og som representant for verdens største produsent av løsninger for internlogistikk sitter LIS på forretningskritisk innsikt i en bransje som er i en rivende utvikling.
http://Lis.no
borge.ostnes@lis.no
Kolonial.no, Brandsdal Group, Get Inspired, Princess, Coop
ITO Intern Transport
ITO Intern Transport leverer automatiske pakke- og sorteringsanlegg tilpasset blant annet netthandelsbedrifter.
http://Ito.no
ito@ito.no
Komplett Group, Otra, Ahlsell, XXL og Gresvig
Distribusjonspartner
Som en av landets ledende aktører innen 3PL, sørger de for alt av logistikk for din netthandel, slik at du kan ha fokus på andre områder.
firmapost@distribusjonspartner.no
Colliflow
Colliflow er alt du trenger for å håndtere virksomhetens logistikk profesjonelt og kostnadseffektivt. Ditt varelager under deres tak gir deg problemfritt lagerhold, reduserer kostnader og lar deg holde fokus på egen kjernevirksomhet.
warehouse@colliflow.no
Lightup.no og PolarWheels
Consignor
Consignor sin Delivery Management- programvare inkluderer booking av transport, utskrift av etiketter og fraktdokumenter, sporing, fraktpris beregning, leveringsalternativer, retur-
håndtering og mer på bare én plattform.
sales.no@consignor.com
Elkjøp, XXL, Get Inspired, Stormberg, Jernia, Vitusapotek
Unifaun
Unifaun er en av Nordens ledende leverandør av systemer for transportadministrasjon. Deres skytjeneste produserer fraktetiketter og EDI for deg, og sørger for at du alltid har oversikt over alle forsendelser.
sales@unifaun.no
Dustin, Outnorth, Junkyard, Lensway, Lindex e-handel
Granada
Granada tilbyr outsouring av tjenester innen lager og logistikk, der blant annet returhåndtering er deres spesialitet. Samtidig har de et erfarent kundeserviceteam, som er tilgjengelig i de kanalene dine kunder måtte foretrekke.
kasper@granada.no
Redningsselskapet, Consortio Fashion Group, Bertel O. Steen, Pickles, Fritidsfabriken
Artisti
Artisti utvikler nettbutikker med Magento 2, i tillegg til å bistå med alt fra kampanjeproduksjon, pakking, varehotell, ERP- og systemdrift, prosjektledelse, til profesjonell kundeservice
njf@artisti.no
Øyo og Lectinect.
Kardex Remstar
Kardex Remstar er en av verdens ledende produsenter av lagerautomater og tilbyr alternative løsninger for å spare plass, tid og penger på lageret. Størrelsen på bedriften, lageret eller bransje er ikke viktig da Kardex har erfaring med å hjelpe både store, mellomstore og små bedrifter i mange ulike bransjer.
richard.flydal@kardex.com eller jimerik.karstensen@kardex.com
Deutsche Post DHL er størst i verden og også markedsleder i Norge. I Norge satser deres datterselskap DHL Express stadig mer på utlvering av netthandelspakker via lokale kiosker.
Zoopit har knyttet seg opp mot et stort nettverk av budbiler og lover leveranser innen to timer i Oslo. Eies i dag av bl.a. NorgesGruppen og Schibsted.
Collicare Logistics er en stor logistikkaktør som blant annet satser på tredjepartslogistikk. Lokalisert i Moss.
Logent leverer ikke selv løsninger for tredjepartslogistikk, men gjennom sitt datterselskap Logent 3PL Consulting er Skandinavias største konsulentselskap innenfor tredjepartslogistikk.
Centiro er en stor svensk EDI-aktør som i stor grad henvender seg mot større virksomheter.
Edipost ble etablert i 2000 som en sentralisert web-basert EDI-løsning med mål om å erstatte håndskrevne adressekort, for små og mellomstore bedrifter med et relativt lavt volum av pakker i året.
Logistra håndterer daglig cirka 10 000 kolli gjennom sitt EDI-system, Cargonizer. Logistra har cirka 4000 avsendere i Norge som bruker deres system, inkludert flere hundre nettbutikker.
Scanlux Packaging er en dansk emballasjeleverandør med flere norske kjeder og nettbutikker på kundelisten.
Glomma Papp har sine røtter tilbake til 1931 og har siden den gang vokst til å bli en av landets største leverandører av emballasje.
Bong er en svensk totalleverandør av emballasje og pakkeløsninger med mye fokus på netthandel.