Leverandørguide

Virke E-Handel
Virke e-Handel ble etablert i 2015 da nettbutikkenes bransjeorganisasjon Distansehandel Norge ble innlemmet i Virke. De samler netthandelens små og store aktører, ivaretar bransjens lønnsomhet og arbeider for like rammebetingelser for norske og utenlandske aktører.
Virke.no
gerhard.anthun@virke.no
Elkjøp, Sportmann, Vita, Haugenbok.no, Ellos, Varner og IKEA
WebOn
WebOn har siden 1995 utviklet og levert sin programvare som gjør det mulig for deres kunder å selge sine produkter gjennom flere salgskanaler, som i nettbutikk, trykte kataloger og andre medieflater.
http://webon.no
post@webon.no
Byggmakker, Bohus og Telenor
Shoplabs
Shoplabs er et laboratorium med mennesker som jobber med teknologi, design, brukervennlighet og betalingsløsninger for både nettbutikker og kassapunkt i fysiske butikker. Deres jobb er å få alle systemene til å snakke sammen og skape et sømløst univers for alt som gjelder butikkdrift.
kontakt@shoplabs.no
Criteo
Criteo er globalt ledende på dynamisk retargeting. De jobber på et helt unikt sett, med anbefalningsbaserte display banners, optimert i realtid for hver unike cookie. Ved å måle avkastning på post-click salg leverer Criteo ROI som er transparent og lett å måle.
nordics@criteo.com
Fjellsport, Netthandelen.no, Schibsted, La Redoute, Jollyroom, Hotels.com
Rajapack
Rajapack lagerfører over 2200 emballasjeprodukter, og leverer til hele landet innen 24/48 timer. De spesialiserer seg på emballasje til netthandelsbedrifter
Minikids og Bilradiospesialisten
Wittusen & Jensen
Wittusen & Jensen satser stort på netthandel og har et bredt sortiment innenfor emballasje. Dette inkluderer esker i alle størrelser, bobleplast, tape, papphylser og alt annet du trenger for å frakte varene trygt frem til kundene.
http://wj.no
sondre@wj.no
Komplett Group
Nett-Lager
Nett-Lager skal gjøre lager og logistikk enkelt, og kostnadene forutsigbare for kundene.
kjetil@nett-lager.no
Gurusoft
Gursofts forretningsidé og misjon er å levere produkter og tjenester som forenkler og automatiserer hverdagen for deres kunder og samarbeidspartnere.
Gurusoft.no
espen@gurusoft.no
Collector Bank
Collectors betalingsløsninger gjør at du kan tilby dine kunder fakturabetaling og mulighet for delbetaling med samme integrasjon i både Norge, Sverige, Finland og Danmark.
payments@collectorbank.no
BliVakker, Miinto, Boozt, ByggMax, Reisegiganten
Accenture
Accenture er en ledende global organisasjon som leverer et bredt spekter av tjenester og løsninger innen strategi, rådgivning, digital, teknologi og outsourcing.
Accenture.com
PayEx
Alt du trenger for å ta betalt via internett & mobil. Øk dine salgstall på respektive markeder og via alle typer av enheter. En leverandør, en betalingsløsning, ett grensesnitt - enklere enn det blir det ikke.
anr@payex.com
NHO Handel
Et medlemskap i NHO Handel (fra kr. 167,- pr mnd.) skal frigjøre tidsbruk innen HR, lønn, HMS og tariff, samt redusere kostnadene gjennom gode innkjøpsbetingelser.
LBM@nhohandel.no
Rema 1000, Komplett Group, Kolonial.no, Kremmerhuset og Nikita
Position Väst
Position Väst hjelper ditt selskap å finne et sted du kan etablere din bedrift for videre vekst i Sverige i en av de 17 svenske kommunene mellom Oslo og Göteborg.
erik.wallin@positionvast.se
Varner Retail, Drytech, Vida, Derome og Willab Garden
Cefalo
Cefalo tilbyr hjelp til kjeder og nettbutikker som ønskerå satse på IT-outsourcing for å øke sin forretningskraft.
NHST Media Group, Betalo og Sannsyn
IntegrasjonsPartner BITS
IntegrasjonsPartner BITS AS tilbyr programvareløsninger som håndterer integrasjon mellom bedrifters forretningssystem og andre interne eller eksterne systemer. I tillegg leverer de forretningsapplikasjoner for mobil og nettbrett, samt portal- og netthandelsløsninger – alt integrert med forretningssystemet.
post@integrasjonspartner.no
Solberg & Hansen, Christiania Belysning, Interflora, Heimer, Culina og Haucon
40% av nettbrukere forlater sider som bruker mer enn 3 sekunder på å laste. Med dette som utgangspunkt har Raskesider.no lansert webhotell optimalisert for Magento, WordPress og Drupal.
service@raskesider.no
Trygg E-Handel
Trygg e-Handel er den mest omfattende godkjennings-ordningen for norske nettbutikker. Siden 2011 har over 200 norske nettbutikker blitt sertifisert.
Se tryggehandel.no/sertifiserte-butikker
Ve Interactive
Det verdensomspennende teknologiselskapet Ve Interactive, eksperter på datadrevne konverteringsverktøy og displayannonsering, har som mål å hjelpe norske e-handlere med å øke lønnsomheten online.
johan.eriksson@veinteractive.com
Ateles
Ateles utvikler nettbutikker for større bedrifter basert på Magento og Pimcore PIM/DAM/CMS.
Sverre.Oier@ateles.no
Maxbo, Gina Tricot, Møller Bil, Gresvig, Skeidar, Kari Traa
Knowit
Med lokal tilstedeværelse i hele Norden, et globalt mind-set og med spesialistkompetanse på alle stegene i verdikjeden – bygger Knowit sterke regionale og globale butikker og merkevarer.
Nilson Group (feetfirst.no), Vagabond Shoes, Hiab – Cargotech, Ejendahls og Jula
Pearl Consulting
Pearl Consulting er den største SAP- og Hybris-partneren i Norge. Leverer malbaserte løsninger fra SAP og Hybris til blant annet detaljister, nettbutikker, grossister og legemiddelfirmaer.
rune.mollan@pearlconsulting.no
Komplett Group, Fjellsport, Ark og Vitus
Sleeknote
Stort sett alle norske nettbutikker sender ut nyhetsbrev. Mange av tilbudene i markedet er relativt like. Mest utfordrende er det ofte å samle epostadresser. Dette har Sleeknote tatt tak i og utviklet et effektivt verktøy som nå brukes av mange norske nettbutikker.
Sleeknote.com
mm@sleeknote.com
JYSK, Irma, Get Inspired, Floyd og 800
Creuna
Creuna er et integrert byrå som skaper verdifulle kundeopplevelser og en helhetlig kundereise.
beate.alme@creuna.no
Swims
iStone
iStone supplererer ledende ERP-systemer med høyteknologiske løsninger innen Business Intelligence, CRM, e-handel og mye mer. Jobber i hovedsak med større nettbutikker, samt kjeder.
Kronans Apotek, Jollyroom og Jernia
Degree Consulting Group
Degree tilbyr blant annet prosjektledelse, utvikling, design / UX, testing, IT-rådgivning og nearshoring.
Tools og Berg-Hansen
Vaimo
I tillegg til å være eksperter på Magento tilbyr Vaimo blant annet design- og implementasjonstjenester (alt fra konseptualisering og visualisering til publisering), opplæring i Magento og de skreddersyr maskinvare og datavare for å optimalisere Magento-plattformen.
http://Vaimo.no
kjetil.hansen@vaimo.com
Animail
Litium
Fleksibel e-handel i alle digitale kanaler, sentral produkthåntering (PIM) og et kraftig publiseringsverktøy (CMS). Du jobber smidig med markedsføring, salg og kundelojalitet i en og samme plattform.
Jollyroom, Stayhard og Teknikmagasinet
Askås
Askås sin plattformen brukes av flere av Skandinavias mest vellykkede netthandlere Også flere grossister, etater og organisasjoner som bruker Askås som sin plattformleverandør.
http://Askas.se
Skincity, Bangerhead, Furniturebox, Care of Carl
inRiver
inRiver tilbyr et verktøy for markedsførere, produkteiere og produksjefer for å skape markedsførings- og salgsinformasjon rundt produktene og håndtere alt produktrelatert innhold (tekst, media etc) på ett sted.
Lindex, Coop, Varner, Office Depot
Dynamicweb Software
Dynamicweb Software har 360 graders fokus på webløsninger, hvor e-handel, publisering og digital markedsføring er helintegrert.
bbj@dynamicweb.dk eller fla@dynamicweb.dk
Biblioteksentralen, Narvesen, Right Price Tiles, Viking Footwear, DOF Group
Episerver
Episerver er en meget populær netthandelsplattform for reiselivsnæringen, butikkjeder og nettbutikker på B2B- og B2C-markedet i Norge og resten av Norden.
info@episerver.no
Hi-Fi Klubben, Dressmann, Norwegian, Norrøna, Tools, Flisekompaniet, Cubus, Brødrene Dahl
Epinova
Epinova bygger nettbutikker med plattformen Episerver Commerce. Med kjøpsopplevelsen i sentrum lager de effektive nettbutikker, som gir organisasjonen de verktøy som trengs for å øke både salg og kundetilfredshet.
geir.andas@epinova.no
HiFi Klubben, Gilde, Dipper
Geta
Geta er Norges største på Episerver Commerce-plattformen, og dekker hele leveransebildet i ehandel fra analyse og konsept, strategi og design, til teknisk plattform, integrasjoner og utvikling av løsninger, PIM, samt synlighet gjennom SEO og innholdsproduksjon.
http://Geta.no
info@geta.no
A-Z.com, Norrøna, KTM, Nille, Husqvarna, Eurosko, Felleskjøpet, Sport1, NHO, Cubus og Dressmann
Tieto
Tieto har mer enn 15 års erfaring med netthandel og er Nordens største Hybris-leverandør (SAP Gold Partner) med over 150 eksperter.
http://Tieto.no
jonas.lantto@tieto.com
Indiska, Polar.com, Dna.fi, Onninen
Convert
Jobber med Magento og Episerver. I tillegg er de kjent for sitt arbeid med å optimalisere nettbutikker gjennom A/B-testing, brukertesting og eyetracking.
ingar@convert.no
Eplehuset, Varmefag, Kolonial.no, Norrøna, Ferner Jacobsen
Multicase
Med Multicase blir sårbarheten og avhengigheten av enkeltmennesker redusert. Multicase netthandel er sømløst integrert med forretningssystemet. Alle data registreres og vedlikeholdes ett sted og gjenbrukes i alle prosesser, inkludert nettbutikken.
bjornl@multicase.no
Foto.no, Blackdesign.no, Bikeshop.no, VPG.no, 2XU.no
Viskan
Viskans løsninger er basert på en e-handelsplattform og et system for Order Management, som fungerer som en sømløs enhet. Målet er å effektivisere prosesser og fremme salg i hele kjeden fra første klikk till fornøyd stamkunde.
info@viskan.se
Sportmann, Hemtex, MQ, Didriksons, 8848 Altitude
24Nettbutikk
Komplett nettbutikk klar til bruk. I dag brukes deres løsning av over 1200 nettbutikker. 24Nettbutikk er tett integrert med Klarna Checkout, noe som gjør at du kan tilby dine kunder faktura, delbetaling og kortbetaling (Visa/MasterCard m.fl.).
post@24nettbutikk.no
Strikkenett.no, Jaktfall.no, Kreativbelysning.no og Pynttilfest.no
Increo
Leverer ikke out of the box-løsninger, men tilpasser sine løsninger til hver enkelt kunde da hvert prosjekt er unikt og hver kunde har ulike behov og målsetninger. Leverer løsninger til både B2B og B2C.
adam@increo.no
Oslo Sportslager, David-Andersen, Bilradiospesialisten, Høiax og Høie of Scandinavia
Mystore
Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for flere milliarder norske kroner fordelt på over 1500 nettbutikker. I tillegg til å drive med netthandel leverer selskapet også skybaserte kassasystemer.
salg@mystore.no
Woroom.no og X-life
SmartWeb
Start nettbutikk i dag! SmartWeb er en e-handelsplattform med mange funksjoner som alle kan lære seg å bruke. Du får maksimal designfrihet og mange webdesign å velge mellom, slik at du kan lage en unik nettbutikk. Det er ingen begrensning på antall produkter du kan opprette, ingen opprettelsesgebyrer og du får pakketilbudene deres til faste priser.
support@smart-web.no
smudis.no, consignor.no, bollevvs.no, mekavi.no, onlinekids.no
Loop54
Loop54 lover at du aldri mer kommer til å måtte tilpasse manuelt eller vedlikeholde søket i din nettbutikk for å kunne vise rett produkter når kundene søker. Loop54 automatiserer søkefunksjonen og tilpasser seg fortløpende til kundenes atferd.
Teknikmagasinet, Office Depot, Stor&Liten, Kontorsmagasinet
Bazaarvoice
Bazaarvoice har spesialisert seg på brukergenerert innhold i form av blant annet rating, reviews og spørsmål & svar. Selskapet er amerikansk, men selger sine tjenester over hele verden, inkludert her i Norge.
espen.sjaavik@bazaarvoice.com
Elkjøp, Expert, Telenor
Lipscore omtaler seg selv som det mest effektive systemet for innhenting av produktomtaler i verden. Over 15% av kundene gir en tilbakemelding på produktene de kjøper.
steinar@lipscore.no
JapanPhoto, Enklere Liv, Merida, Skins
Sannsyn
Algoritme-motorer som dette ligger i kjernen hos alle de store nettplattformene. Her brukes de ikke bare til anbefalinger, men de blir sentrale personaliseringsmotorer. Disse aktørene holder sine teknologi tett til brystet, men selskaper som norske Sannsyn tilbyr dette i det norske markedet.
info@sannsyn.com
Ark og Bokkilden.no
Tradetracker
Tradetrackers mange samarbeidspartnere står klar til å markedsføre dine varer og tjenester. Og du trenger ikke betale et eneste øre for et salg som ikke er godkjent. TradeTrackers lover deg en plattform med fokus på brukervennlighet og åpenhet, og gir deg tilgang på alle detaljer som kan optimalisere dine resultater.
ALeivestad@tradetracker.com
G Sport, Get Inspired og Trivago
Adtraction
Adtractions nettverk spenner over Norge, Sverige, Danmark, Finland og Polen. De arbeider bare med etablerte varemerker og stiller krav på at de produkter og tjenester som markedsføres er attraktive.
oivind.brunsell@adtraction.com
Whiteaway, Ellos, Deal og Coolstuff
MEC
I en hverdag preget av teknologisk innovasjon, endres forbrukers kjøps- og medieadferd. I dette landskapet forsøker MEC å skape eksepsjonelle resultater for deres kunder ved å finne effektive og innovative kommunikasjonsløsninger.
jonathan.Seim@mecglobal.com
Pfizer, Anton Sport, Apollo, Kygo Life
Right Brain
Ved hjelp av kvalitativ og kvantitativ datainnsamling, og analyse, bruker Right Brain nettstedets data med hensikt å utbedre/forbedre nettstedet, og dets flow, for å påse økt konverteringsrate. Ulike hypoteser settes til livs ved hjelpe av AB-testing og multivariant testing.
hei@rightbrain.no
Sunkost.no
Frosmo
Frosmo er først i verden til å ta i bruk en Single Tag basert optimeringsmetode. Denne metoden går ut på at all forandring kun gjøres i browseren til dine besøkere. Frosmo forbigår kompliserte backend-system og begrensinger i ditt CMS-system. Dette gjør det mulig å teste hva som helst uten å være begrenset til forhåndsbestemte features.
nora.lindvaag@frosmo.com
Dressmann, NetOnNet og Finnair
CDON Marketplace
Ved å selge dine varer via CDON Marketplace kan du nå opp til to millioner kunder i hele Norden. Du laster raskt og enkelt opp produkter til salg ved hjelp av deres enkle og brukervennlige verktøy.
http://CDON.com
marketplace@cdon.com
Whiteaway, Adlibris, Nordic Feel, Lekmer, Skousen, Drømmerom
Fjeldheim & Partners
Fjeldheim & Partners er ikke et tradisjonelt reklamebyrå – de er Norges eneste "Fullservice Retail Reklamebyrå". De består av strategiske kreatører og gode rutinerte markedsførere, med spisskompetanse i kommunikasjon, visualisering og design.
Ark og Rema 1000
Red Performance
RED Performance er et prisvinnende performance marketing-byrå som jobber med blant annet SEO, Google Adwords, sosiale medier og digital rådgivning. Del av RED Gruppen.
Get Inspired, Inkmann og HiFi Klubben
Myynti
Myynti har siden 2013 levert effektiv og lønnsom drift av nettbutikker og kan håndtere hele eller deler av den daglige nettbutikkdriften. Et effektivt alternativ for deg som har produkter, nettbutikk og logistikk på plass, men som mangler kapasitet og kunnskap til å nå målene.
kontakt@myynti.no
Torshov Bilrekvisita, SamsaraGeilo og Skattekammeret
Prisjakt
Prisjakt er Norges største pris- og produktsammenligningstjeneste. Prisjakt.no har fokus på at forbrukeren skal finne rett produkt til rett pris. Med et snitt på ca 2.000.000 unike brukere i måneden, hjelper de nordmenn til å handle smartere.
sales.no@prisjakt.no
Mer enn 550 nettbutikker
Posten Norge (Bring)
Med 370 års erfaring vet Bring hvordan millioner av pakker og brev skal komme trygt frem til sine kunder. De har løsninger for både store og små nettbutikker og retailere, i Norge og i Norden.
XXL, Elkjøp, Hifiklubben, Douglas og Brandsdal Group (bl.a. Netthandelen og Blivakker.no)
Helthjem
Helthjem vet at rask, fleksibel og komfortabel frakt blir viktigere og deres kundeundersøkelse viser at 43% ville handlet mer på nett ved raskere levering. Derfor satser de på rask levering med ekspressleveringer til 50% av Norges befolkning neste morgen, helgelevering samt valgfrihet til dine kunder.
netthandel@helthjem.no
Let’s Deal, Adams Matkasse, FlinkBisk, Strikkepikene og Bodyshapes
Best Transport
Best Transport tilbyr ekspress- og distribusjonstjenester i Oslo og på Østlandet og har en bilpark på ca 100 biler. De har flere tjenester særlig tilpasset nettbutikker med optimaliserte leveringsvinduer basert på kundens ønsker.
Godtlevert.no, Plantasjen, Oslovedsentral.no, Dyresjappa, Dyrket.no og Solgardlevert.no
Consafe Logistics
Leverer «best of breed» standard, modulær og skalerbar lagerstyrings system som optimaliserer alle prosesser på et lager/distribusjonssenter. Sammen med de ansatte jobber du for at hver enkelt prosess i forsyningskjeden utføres så effektivt og nøyaktig som mulig – basert på realitetene i bedriften.
ali.zeybek@consafelogistics.com
Eksempler på kunder: NetonNet, Enklere Liv, Bergans, Stormberg, Brødrene Dahl, Europris
Swisslog
Swisslog er en totalleverandør av standardiserte og skreddersydde lagersystem for fremtidsrettede distribusjonsanlegg. De tilbyr effektive og helautomatiserte lagerløsninger for håndtering av paller, kartonger og stykkplukk.
Swisslog.com
maiken.kallesen@swisslog.com
Varner, ASKO, Stadium, Brødrene Dahl og Rusta
Element Logic
Element Logic er totalleverandør av løsninger for effektiv lagerlogistikk; fra tradisjonelle reoler, lagerautomater, WMS (lagerstyringsprogram) til automasjonsløsninger som robotlageret AutoStore.
havard.hallas@elementlogic.no
Boozt, Fjellsport, Skitt Fiske, Komplett Group, XXL Sport & Villmark og KitchenTime
Jungheinrich
Jungheinrich er en av verdens største truckprodusenter som også tilbyr komplette løsninger innen lager og logistikk, programvare for lagerstyring (Jungheinrich WMS) , automatiske trucker og lagerinnredninger.
Info: Jungheinrich.no eller systemer@jungheinrich.no
Kransekakebakeren, Furnes Jernstøperi AS, Sport1
Lager & Industrisystemer
Lager & Industrisystemer tilbyr alt fra enkle reoler til helautomatiserte lagre, og som representant for verdens største produsent av løsninger for internlogistikk sitter LIS på forretningskritisk innsikt i en bransje som er i en rivende utvikling.
http://Lis.no
borge.ostnes@lis.no
Kolonial.no, Brandsdal Group, Get Inspired, Princess, Coop
ITO Intern Transport
ITO Intern Transport leverer automatiske pakke- og sorteringsanlegg tilpasset blant annet netthandelsbedrifter.
http://Ito.no
ito@ito.no
Komplett Group, Otra, Ahlsell, XXL og Gresvig
Distribusjonspartner
Som en av landets ledende aktører innen 3PL, sørger de for alt av logistikk for din netthandel, slik at du kan ha fokus på andre områder.
firmapost@distribusjonspartner.no
Colliflow
Colliflow er alt du trenger for å håndtere virksomhetens logistikk profesjonelt og kostnadseffektivt. Ditt varelager under deres tak gir deg problemfritt lagerhold, reduserer kostnader og lar deg holde fokus på egen kjernevirksomhet.
warehouse@colliflow.no
Lightup.no og PolarWheels
Consignor
Consignor sin Delivery Management- programvare inkluderer booking av transport, utskrift av etiketter og fraktdokumenter, sporing, fraktpris beregning, leveringsalternativer, retur-
håndtering og mer på bare én plattform.
sales.no@consignor.com
Elkjøp, XXL, Get Inspired, Stormberg, Jernia, Vitusapotek
Unifaun
Unifaun er en av Nordens ledende leverandør av systemer for transportadministrasjon. Deres skytjeneste produserer fraktetiketter og EDI for deg, og sørger for at du alltid har oversikt over alle forsendelser.
sales@unifaun.no
Dustin, Outnorth, Junkyard, Lensway, Lindex e-handel
Granada
Granada tilbyr outsouring av tjenester innen lager og logistikk, der blant annet returhåndtering er deres spesialitet. Samtidig har de et erfarent kundeserviceteam, som er tilgjengelig i de kanalene dine kunder måtte foretrekke.
kasper@granada.no
Redningsselskapet, Consortio Fashion Group, Bertel O. Steen, Pickles, Fritidsfabriken
Artisti
Artisti utvikler nettbutikker med Magento 2, i tillegg til å bistå med alt fra kampanjeproduksjon, pakking, varehotell, ERP- og systemdrift, prosjektledelse, til profesjonell kundeservice
njf@artisti.no
Øyo og Lectinect.
Kardex Remstar
Kardex Remstar er en av verdens ledende produsenter av lagerautomater og tilbyr alternative løsninger for å spare plass, tid og penger på lageret. Størrelsen på bedriften, lageret eller bransje er ikke viktig da Kardex har erfaring med å hjelpe både store, mellomstore og små bedrifter i mange ulike bransjer.
richard.flydal@kardex.com eller jimerik.karstensen@kardex.com
Dibs
Én integrasjon gir tilgang til en rekke betalingsalternativer. De startet i 1998 og er i dag en av Nordens største betalingsleverandører. innen netthandel DIBS er representert i 20 land med over 15 000 kunder og har nå gjennomført over 2 milliarder transaksjoner.
http://Dibs.no
salg@dibs.no
Tesori, Varier, Stayhard, Tjorven Garn, Cmore og Luhma Care
Resurs Bank
Resurs Bank har i mange år hatt fleksible og kundevennlige betalingsløsninger i fysiske butikker. Nå tilbyr de samme lojalitets- og salgsfremmende konsept også til nettbutikker.
Plantasjen, Bjørklund, Mekonomen, Brilleland og Hi-Fi Klubben
MobilePay
Med MobilePay i nettbutikken din gjør du det enklere for kundene dine, og du forbedrer kjøpsopplevelsen. Det er heller ingen beløpsgrense når kunden benytter MobilePay i nettbutikker.
Ta kontakt med din PSP som bistår med implementering
Interflora, Expert, Boozt, WhiteAway, BR Leker, Ecco og Toys"R"Us
BankAxept
Snart lanserer BankAxpet en ny nettbetalingstjeneste for å gjøre det enklere og raskere å betale på nettet, hvor du enkelt kan betale direkte fra bankkonto til bankkonto
Trustly
Trustly gjør det enkelt for kundene å kjøpe varer direkte fra bankkontoen. Med Trustly i kassen din kan kundene betale "trygt, enkelt og raskt" direkte fra bankkontoen sin, uten å gå omveien via fakturaer eller kredittkort.
Dustin, Outnorth, Junkyard, Lensway, Lindex e-handel
Bambora
I 2015 bestemte flere betalingsleverandører seg for å gå sammen som en, med et mål om å utfordre en komplisert bransje. Siden da har de jobbet for å kunne tilby sine kunder og partnere den mest kundefokuserte betalingsopplevelsen.
ecom.norway@bambora.com
Interflora, Fedon Lindberg og Herbaclub
Klarna
Klarna ble etablert i Stockholm i 2005 med ideen om å forenkle kjøp. De gjør dette ved å la forbrukeren motta varen først og betale etterpå, mens de påtar seg kreditt- og svindelrisiko for leverandørene. I dag er Klarna et av Europas raskest voksende selskap.
Klarna.com
salg@klarna.com
XXL, Japan Photo, G-Sport, Get Inspired, Fjellsport, Platekompaniet, Spaceworld Soundgarden og Vita
WebPay fra Svea Finans
Tjenesten WebPay fra Svea Finans innebærer at du kan tilby dine kunder faktura, delbetaling og kortbetaling ved kjøp i din nettbutikk, både B2B og B2C. For dine kunder betyr det at de lettere kan gjennomføre sine kjøp. For deg betyr det økt salg, samt at pengene kommer allerede neste dag.
jonas.lisgard@sveafinans.no
Bygghjemme.no, Animail.no, Outnorth.no, Lekekassen.no og VVSkupp.no
Cxense
Ved hjelp av brukerdata og sanntidsanalyse skaper norske Cxense innholdsanbefalinger og annonsering basert på personalisering av innholdstjenester.
Cxense.com
anders.jorgensen@cxense.com
Collicare Logistics er en stor logistikkaktør som blant annet satser på tredjepartslogistikk. Lokalisert i Moss.
Logent leverer ikke selv løsninger for tredjepartslogistikk, men gjennom sitt datterselskap Logent 3PL Consulting er Skandinavias største konsulentselskap innenfor tredjepartslogistikk.
Edipost ble etablert i 2000 som en sentralisert web-basert EDI-løsning med mål om å erstatte håndskrevne adressekort, for små og mellomstore bedrifter med et relativt lavt volum av pakker i året.
Logistra håndterer daglig cirka 10 000 kolli gjennom sitt EDI-system, Cargonizer. Logistra har cirka 4000 avsendere i Norge som bruker deres system, inkludert flere hundre nettbutikker.
Centiro er en stor svensk EDI-aktør som i stor grad henvender seg mot større virksomheter.
Deutsche Post DHL er størst i verden og også markedsleder i Norge. I Norge satser deres datterselskap DHL Express stadig mer på utlvering av netthandelspakker via lokale kiosker.
Zoopit har knyttet seg opp mot et stort nettverk av budbiler og lover leveranser innen to timer i Oslo. Eies i dag av bl.a. NorgesGruppen og Schibsted.
Scanlux Packaging er en dansk emballasjeleverandør med flere norske kjeder og nettbutikker på kundelisten.
Glomma Papp har sine røtter tilbake til 1931 og har siden den gang vokst til å bli en av landets største leverandører av emballasje.
Bong er en svensk totalleverandør av emballasje og pakkeløsninger med mye fokus på netthandel.
Nosto er et finsk selskap som på rekordtid har fått tusenvis av kunder over hele verden, særlig på grunn av sine personaliseringsløsninger for Magento.
Apptus er opprinnelig et svensk selskap som ble etablert i år 2000, men nå leverer sine løsninger for personalisering til større nettbutikker i mange land. Brukes av en flere nordiske nettbutikker.
Recheckit, tidligere kjent som Servicemail Nordic, satser mye på å hente tilbake forlatte handlekurver ved hjelp av epost, men har etter hvert utviklet flere andre smarte funksjoner.
Apsis Ecom er en løsning for forlatte handlekurver. Epost brukes til å hente tilbake en kunde som tidligere har lagt artikler i handlekurven, men som ikke gjennomførte kjøpet.
Norske forbrukere er prisbevisste og bruker ofte prissammenikningstjenester før de skal handle på nett.
Markedsplassen Miinto opplyser at de har 400 norske butikker på sin kundeliste her i Norge. Selger i hovedsak klær.
Finn.no/shopping selger alt fra hageredskap og interiørprodukter til leker og barneutstyr. Eid av Schibsted.
Let’s deal er eid av Schibsted Media Group, sammen med selskaper som Finn.no, VG, Aftenposten og E24. Selger både produkter og tjenester via sin store portal og brukes av flere nettbutikker og kjeder.